Un psihopat: Leo Grozavu şi-a bătut un jucător pe bancă! Scene incredibile şi declaraţii penibile ale agresorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultimul meci al sezonului regulat, Astra - FC Botoşani, scor 3-0, a furnizat un moment dezgustător din partea unui individ care nici măcar n-are scuza că ar fi la prima ieşire de acest gen.

La 49 de ani, Leo Grozavu dă semne tot mai clare că are probleme la „mansardă“! Luni seară, el a comis un gest grotesc pe care un om normal la cap nu l-ar face niciodată.

Tehnicianul celor de la FC Botoşani l-a introdus pe teren pe atacantul Cătălin Golofca în minutul 32 pentru ca, după 51 de minute, să-l schimbe cu Andrei Herghelegiu. Ca şi cum scoaterea de pe teren a unui fotbalist introdus pe parcurs n-ar fi fost o pedeapsă suficientă, Grozavu s-a şi repezit asupra lui Golofca, după ce vârful de 26 de ani s-a aşezat pe bancă.

Supărat, Golofca şi-a aruncat tricoul, moment în care Grozavu l-a luat de gât, lipindu-l de scaun! Golofca a avut o reacţie timidă, fiind salvat de cei din jur. După ce a văzut reluarea fazei, fostul arbitru internaţional, Ion Crăciunescu, aflat în studioul Digi Sport, a spus că Leo Grozavu ar fi trebuit să fie eliminat pentru gestul său. 

A minţit cu neruşinare

La conferinţa de după meci, Leo Grozavu a căutat să minimalizeze episodul în care s-a umplut de penibil: „L-am lovit pe Golofca de l-am zăpăcit! Da! Asta e important? Nu! Nu l-am lovit. Dacă îi loveam păţea ceva. Am avut o ieşire necontrolată, dar nu l-am lovit. El nici nu făcea efort pe teren, nu ştia pe unde e. Când am văzut că îşi aruncă tricoul, după ce a ajuns pe bancă, mi s-a părut prea mult“.

A sărit la bătaie cu Matulevicius

Leo Grozavu e un tip scăpat de sub control şi nu e prima dată când are o reacţie oribilă pentru un antrenor. La un moment dat, în timpul unui meci cu Pandurii, el a sărit la bătaie cu fostul atacant al gorjenilor, Matulevicius. 

Chiar dacă gestul său a fost văzut de jurnalişti, Grozavu a ţinut să bage şi atunci mizeria pe sub preş: „Nu s-a întâmplat nimic la pauză. Matulevicius s-a dus să reproşeze ceva arbitrului. I-am transmis jucătorului să plece de lângă arbitru şi să-şi vadă de treaba lui. L-am atins, trebuia să-l ating cu o floare. N-am avut flori la mine şi l-am atins cu o mână“.

Un potop de înjurături

Leo Grozavu e la al doilea mandat la FC Botoşani. Primul l-a încheiat în septembrie 2015, după ce jucătorii nu l-au mai suportat. Atunci, FC Botoşani a fost eliminată din Cupa Ligii, în primul tur, fiind învinsă de Concordia Chiajna cu 0-3.

Pe parcursul meciului, Grozavu şi-a înjurat elevii ca la uşa cortului:

*Miroane, dă, bă, drumul mai repede la mingea aia că te omor, băga-te-aş în p...a mă-tii! Năucul dracului

*Ivanovici, să vezi ce bătaie îţi dau eu după meci, în p...a mă-tii de cretin! Tulumbă ce eşti

*Plămadă, nu înţelegi nimic. Stai ca idiotuţ unde nu trebuie. Fundaşul central trebuie să sară, bă boule

*Bordeiene, cap sec, tu ce dracu faci, bă?! Aleargă f....u-ţii m..ţii mă-tii!

*Patache, dobitocule, tu dai mingea numai înapoi. Poate dai şi tu azi o pasă bună, că ai dat numai ghine. Te omor cu bătaia, idiotule, o să vezi!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite