Un fotbalist a murit în minutul 15 al meciului din cauza unui infarct, deşi fusese avertizat de medici să nu joace

Un fotbalist a murit în minutul 15 al meciului din cauza unui infarct, deşi fusese avertizat de medici să nu joace

Un fotbalist din Burundi a făcut infarct în timpul unui meci şi a murit, deşi fusese avertizat în numeroase rânduri de medicii care îl tratau.

Fotbalistul Papy Faty, din Burundi, a murit, joi, după ce a făcut infarct în minutul 15 al meciului disputat de echipa sa Malanti Chiefs contra formaţiei Green Mamba, în Swaziland. Deşi a fost transportat la spital, jucătorul nu a mai putut fi salvat. Papy Faty avea 29 de ani.
 
Potrivit As, în luna ianuarie,jucătorul a fost supus unui control medical în urma căruia i s-a descoperit o maformaţie cardiacă. Doctorii l-au sfătuit să se opereze sau să renunţe la fotbal. Însă Faty nu a luat în considerare acestesfaturi şi s-a transferat la Malanti Chiefs. 
 
Într-un interviu acordat miercuri în publicaţia 'Soccer Laduma', jucătorul povestea despre problemele sale cardiace. "Medicul mi-a spus că pot muri", a afirmat el.
 
Faty juca pentru naţionala statului Burundi şi a avut un rol important în obţinerea calificării acestei echipe la Cupa Africii pe Naţiuni pentru prima oară în istoria sa.
 
El a fost legitimat şi în Turcia, la Trabzonspor, deşi nu a jucat niciun meci.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: