Un fost jucător din Liga 1 i-a adus lui Cosmin Contra o remiză în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Getafe a scos un punct pe terenul lui Levante în etapa a 14-a din Primera Division, scor 1-1, golul oaspeţilor fiind marcat de un jucător care a evoluat în Liga 1, la Astra Giurgiu.

Echipa pregătită de Cosmin Contra a obţinut un punct în deplasarea de la Levante, în etapa a 14-a din Primera Division. Oaspeţii au deschis scorul prin Karim Yoda, fost jucător al Astrei Giurgiu (ajuns la a patra reuşită în tricoul lui Getafe), însă gazdele au egalat prin Martins în minutul 71. Rezultatul final a fost 1-1.

Cosmin Contra a recunoscut că egalul este echitabil, fiind mulţumit de evoluţia elevilor săi. "Prima repriză a fost a noastră. Am început bine, am avut ocazii, un gol anulat eronat, dar în ultimele 25 de minute Levante ne-a presat mult şi a fost mai bună ca noi. E un egal just şi un punct important pe un teren dificil”, a comentat Contra la conferinţa de presă.

După acest rezultat, Getafe a urcat pe locul 12 în clasament, având cu 5 puncte mai mult decât echipele aflate pe poziţii retrogradabile, Cordoba, Deportivo şi Elche.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite