FOTO VIDEO Ultimul test înainte de Chelsea: Steaua a obţinut victoria în meciul cu ACS Poli Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua a câştigat meciul cu ACS Poli Timişoara FOTO Răzvan Păsărică
Steaua a câştigat meciul cu ACS Poli Timişoara FOTO Răzvan Păsărică

Steaua a învins fără probleme ACS Poli Timişoara (3-0) sâmbătă, în meciul disputat pe teren propriu (Arena Naţionala), în cadrul etapei a noua din Liga I.

Campioana României şi-a asigurat cele trei puncte graţie golurilor înscrise de Piovaccari (27'), Stanciu (pen. 40') şi Adi Popa (74').

Partida s-a disputat sub privirile a 5.000 de spectatori, stadionul fiind pustiu înaintea marelui meci din programul roş-albaştrilor, cu Chelsea, în grupele Champions League. O parte dintre cei care au ales să vină, totuşi, pe Arena Naţională nu au cântat şi nu au încurajat echipa, în semn de protest faţă de conducere. Acestia au fost deranjaţi, probabil, atât de disputarea meciului din Cupa Romaniei, cu Avântul Bârsana (4-0) pe stadionul din Berceni, cât şi de preţurile foarte mari ale biletelor de la meciul cu Chelsea (90 de lei fiind cel mai ieftin tichet, la inelul trei din peluze). În acest sens, a fost afişat mesajul: „Nici un loc de pe pământ nu poate înlocui Ghencea, templu' nostru sfânt“.

Echipele de start:


Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, L. Filip - G. Iancu, N. Stanciu, Cr. Tănase - Piovaccari.

ACS Poli: Nuno Claro - Nohai, Scutaru, Şeroni, Marovici - Ov. Petre, Trandu - Bărbuţ, Gorobsov, Fl. Nanu - Furtad.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite