UEFA a suspendat toate meciurile de Champions League şi Europa League, de săptămâna viitoare

UEFA a suspendat toate meciurile de Champions League şi Europa League, de săptămâna viitoare

UEFA a amânat meciurile de săptămâna viitoare FOTO Guliver/Getty Images

Reprezentanţii UEFA au anunţat, vineri, că toate competiţiile organizate de forul european şi programate, iniţial, săptămâna viitoare, vor fi suspendate, pentru a evita răspândirea coronavirusului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Concret, UEFA a emis un comunicat oficial prin care a anunţat că ambele mari competiţii europene intercluburi, precum şi cele de juniori, nu vor mai avea loc.

„Având în vedere modul în care evoluează situaţia şi felul în care se răspândeşte COVID-19 în Europa, am luat decizia de a suspenda toate meciurile programate săptămâna viitoare. Prin urmare, meciurile rămase din Champions League, cele din Europa League, dar şi UEFA Youth League au fost suspendate. Mai multe informaţii legate de acest aspect vor fi comunicate ulterior. În plus, tragerea la sorţi pentru faza sferturilor de finală din Champions League şi Europa League, programată pentru 20 martie, va fi, de asemenea, amânată”, notează UEFA, prin intermediul site-ului său oficial.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: