Turcii exultă: Ce au spus despre Moruţan şi Cicâldău, pe care au plătit peste 11 milioane de euro VIDEO

Turcii exultă: Ce au spus despre Moruţan şi Cicâldău, pe care au plătit peste 11 milioane de euro VIDEO

Fatih Terim (stânga), mulţumit de Olimpiu Moruţan

Pentru prima dată după ce numărul românilor din lotul lui Galatasaray a ajuns la doi, antrenorul Fatih Terim a luat decizia de a miza pe ei, din primul minut, într-o partidă de campionat.

Primul meci pentru Galatasaray, cu Moruţan şi Cicâldău titularizaţi, a coincis şi cu primele puncte irosite în campionat, în această stagiune, după cum „Adevărul“ a scris aici.
 
Acest amănunt nu s-a reflectat însă, în mod negativ, asupra celor doi jucători pentru care formaţia din Istanbul a plătit sume importante: 6,5 milioane de euro pentru Cicâldău, 5,7 milioane de euro pentru Moruţan. 
 
De fapt, atât antrenorul Fatih Terim, cât şi specialiştii din fotbalul turc s-au arătat foarte mulţumiţi de prestaţiile românilor, în Kasimpaşa - Galatasaray, scor 2-2.
 
Ce s-a spus despre românii de la Galatasaray?
 
*Fatih Terim (antrenor Galatasaray): Cicâldău e cel mai important jucător din ofensivă. L-am schimbat la pauză, deoarece a acuzat probleme cu stomacul.
 
*Erman Toroglu (analist turc): Moruţan face deja treabă bună în Turcia şi, cu siguranţă, se va descurca şi mai bine, când va fi pregătit din punct de vedere fizic.
 
*Ridvan Dilmen (analist turc): Galatasaray a cumpărat doi jucători grozavi! Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău sunt actori talentaţi.
 
*Fotomac (ziar din Turcia): Noile transferuri au lăsat o impresie puternică. Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău şi-au lăsat amprenta asupra meciului.
 
VEZI REZUMATUL MECIULUI KASIMPAŞA - GALATASARAY

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările