Telex din lumea fotbalului: Concordia Chiajna e pe cale să facă cel mai spectaculos transfer al iernii în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua şi ASA Târgu-Mureş au fost în prim-plan datorită înţelegerilor semnate cu Marica, Tamaş, respectiv Mutu, însă acum avem parte de o surpriză din partea formaţiei care ocupă locul 12 din 14 în Liga I.

Ce lovitură: vine Milevskiy - Ilfovenii sunt ca şi înţeleşi cu Artem Milevskiy (31 de ani), potrivit gsp.ro. Atacantul care a luat 13 trofee cu Dinamo Kiev şi a strâns 50 de selecţii şi opt goluri în naţionala Ucrainei va veni în Liga I din postura de jucător liber, după plecarea de la RNK Split (Croaţia).

Amical cu Beroe Stara Zagora - Selecţionata divizionară va încheia stagiul din Antalya cu un ultim meci de verificare cu Beroe Stara Zagora (sâmbătă, ora 17.00, Digi Sport). Jucătorii convocaţi de Iordănescu vor întâlni ocupanta locului 3 în Bulgaria, după ce au învins Torpedo Kutaisi (5-1) şi Zimbru Chişinău (1-0). 

România, locul 16 în lume - Forul mondial a dat publicităţii clasamentului pe luna februarie. Cum primele 20 de clasate n-au jucat meciuri oficiale în 2016, 18 echipe stagnează în ierarhia FIFA, printre care şi România, care rămâne pe 16. Lider e Belgia, iar podiumul e completat de Argentina şi Spania.

Au luat măsuri antiblaturi - Comitetul de Urgenţă din care face parte şeful FRF, Răzvan Burleanu, a introdus articolul 601 în regulament în încercarea de a curăţa fotbalul. Astfel, cei care vor denunţa blaturile nu vor fi sancţionaţi sau vor primi o pedeapsă mai blândă, chiar dacă au luat parte în meciuri trucate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite