Tablou extrem de puternic pentru Halep  la Beijing! Doar 2 jucătoare din primele 18 WTA vor rata turneul din China

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Lista jucătoarelor de top care şi-au anunţat participarea la China Open de la Beijing este impresionantă, aproape toate tenismenele de top urmând să fie prezente

Simona Halep va avea la turneul de la Beijing, programat în perioada 30 septembrie - 6 octombrie, o concurenţă de cinci stele.Cea mai bună jucătoare de tenis a Românie speră să poată juca în competiţia dotată cu premii în valoare totala de 8,2 milioane de dolari, după abandonul din cel de al doilea meci al turneuli de la Wuhan.

"Nu este niciodată plăcut să mă retrag dintr-un meci. Din păcate, am avut crampe la muschii spatelui şi ar fi fost prea dureros să continui. Voi merge mâine la  Beijing, voi urma un tratament şi voi rămâne pozitivă că mă pot recupera cât mai repede. Mulţumesc Wuhan pentru ospitalitate şi ne vedem anul viitor", a scris Halep, miercuri, pe contul său de Twitter.

La Beijing sunt aşteptate, cu excepţia Serenei Williams (9 WTA şi a britanicei Johanna Konta (11 WTA), toate celelalte jucătoare din top 18, lista favoritelor fiind una care poate rivaliza cu cea de la un turneu de Grand Slam:

1. Ashleigh Barty
2. Karolina Pliskova
3. Elina Svitolina
4. Naomi Osaka
5. Bianca Andreescu
6. Simona Halep
7. Petra Kvitova
8. Kiki Bertens
9. Belinda Bencic
10. Angelique Kerber
11. Madison Keys
12. Aryna Sabalenka
13. Sloane Stephens
14. Wang Qiang
15. Sofia Kenin
16. Caroline Wozniacki

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite