Szekely: "Vreau să răzbunăm ratările din meciul cu CRF"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Janos Szekely nu-şi aminteşte cu prea multă ălăcere de primele doua meciuri ale Stelei din retur, când echipa a ratat o mulţime de ocazii.

"Ne aşteaptă un meci foarte greu si foarte important cu Urziceni. Sperăm să răzbunăm ocaziile ratate cu CFR, cu Ceahlaul. Speram sa repetam jocul bun din pregatiri in meciul cu Urziceni. Nici ei nu au avut rezultate foarte bune, au pierdut cu Liverpool, puteau să şi piarda cu Rapid. Noi vrem să ne facem jocul nostru pe care îl ştim şi cu siguranţă nu vom avea probleme la Urziceni. Avem o forţă destul de buna în atac, dar ne trebuie o concentrare mai mare in faţa porţii pentru a ne face meciurile mai uşoare", a spus Szekely.

Szekely consideră că rezultatul de egalitate din partida CFR Cluj - Steaua, scor 1-1, este unul echitabil. "Ne-am aşteptat la un meci greu. Am început meciul foarte bine, am avut multe ocazii de a marca, daca le fructificam ne făceam meciul mai usor. Am ratat din ocazii clare si le-am dat posibilitatea adversarilor de a ataca. Dar cred că rezultatul este echitabil şi nu suntem foarte afectaţi pentru că nu avem timp să ne plângem", a mai spus stelsitul, conform sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite