Steaua s-a mutat din Bucureşti: evacuată din Ghencea şi rămasă fără „Arena Naţională“, campioana joacă în provincie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai puternic brand din fotbalul românesc a ajuns o echipă fără „casă“ şi îşi va disputa partidele considerate pe teren propriu la 120 de kilometri de Capitală.

Steaua a anunţat că, în următoarea perioadă, va evolua la Piteşti, pe arena „Nicolae Dobrin“, în aşteptarea soluţionării conflictului cu Armata sau primirea avizelor necesare de „Arena Naţională“.

„Vom juca la Piteşti! E oficial. Am finalizat toate discuţiile pe care le începusem cu ceva vreme în urmă. Toate meciurile de acasă le vom juca aici, primul va fi cel cu Astra. Vom avea un contract până la finalul campionatului. N-am nicio emoţie de organizare pentru că oamenii de aici sunt ambiţioşi, îşi fac treaba foarte bine şi sunt gazde bune. Recunosc că nu mai fusesem de foarte multă vreme la Piteşti, dar există o bază excelentă, e una de top pentru echipe de Liga I. Această bază e pregătită pentru Liga I. După ce-am avut 9.000 de oameni la amicalul cu SCM, vom vedea câţi vom avea la restul partidelor. E clar că la meciul cu Asta vom avea un stadion plin“, a declarat preşedintele Valeriu Argăseală la DolceSport. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite