Stancu: ”Mi-am dorit foarte mult să înscriu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Stancu s-a bucurat pentru golul marcat aseară în Cupa Turciei cu Gaziantespor, dar a fost nemulțumit de rezultatul final, Galatasaray cedând partida, scor 3-2.

"E primul gol marcat pentru Galatasaray. Mi-am dorit foarte mult să înscriu. Nu știu ce s-a întâmplat în partida de aseară, cred că ne-am relaxat prematur la scorul de 2-1", a spus Bogdan Stancu la sport.ro

Fostul stelist este într-o formă fizică excelentă, deși nu a prins toată pregătirea de iarnă cu Steaua și a intrat direct în focul meciurilor din Turcia. "Când am ajuns la Galata nu eram foarte bine pregătit, pentru că nu am făcut decât jumătate de pregătire cu Steaua. Dar am tras foarte tare de mine la fiecare antrenament de când am ajuns în Turcia și acum sunt aproape de sută la sută. Mai am puțin de lucrat", a mai declarat Stancu.

Atacantul spune că s-a acomodat bine la echipa turcă, dar că îi va fi greu să prindă un loc de titular tot timpul. "Am găsit un grup unit, m-au primit foarte bine, chiar am fost surprins de felul în care am fost așteptat. Am început ușor să mă integrez, și nu am avut probleme în acest sens. Avem o serie de jucători de valoare în echipă, Mister Hagi a mai schimbat sistemele de joc și îmi va fi greu să prind un loc de titular tot timpul", a mai spus românul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite