Sportul românesc „tremură“: Selecţionerul naţionalei feminine a ajuns la ATI! „Să ne rugăm pentru el!“

Sportul românesc „tremură“: Selecţionerul naţionalei feminine a ajuns la ATI! „Să ne rugăm pentru el!“

Florin Bugar se confruntă cu o situaţie medicală dificilă

În vârstă de 49 de ani, Florin Bugar trăieşte un moment deosebit de dificil, după ce s-a îmbolnăvit cu COVID-19, la fel ca şase jucătoare din cadrul lotului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Până acum, sportul românesc fusese ferit de cazuri grave de coronavirus. Din păcate, o veste venită dinspre Arad a reprezentat o premieră neagră în acest sens.
 
Concret, Florin Bugar, care îndeplineşte funcţia de selecţioner al naţionalei feminine de fotbal, fiind totodată şi antrenor la clubul AC Piroş Security Arad, a ajuns internat la secţia de Terapie Intensivă, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, săptămâna trecută.
 
Informaţia a fost furnizată de sportarad.ro, care a notat că Florin Bugar e intubat pe secţia ATI a Spitalului Judeţean din Timişoara. Sursa citată a adăugat că, la mijlocul săptămânii, medicii sesizaseră că plămânii pacientului mai funcţionau la 70% din capacitate, pentru ca apoi tehnicianul de pe Bega să fie diagnosticat cu encefalită şi diabet. De vineri seara a fost mutat la Spitalul Judeţean din Timişoara.
 
„Haideţi să ne rugăm şi sa fim alături de Dl. antrenor Florin Bugar , care trece prin momente grele. Profe, întreaga echipă este alături de dumneavoastră, sunteţi puternic si ştim ca Dumnezeu poate face o minune şi să ne vedem din nou pe teren!“, e mesajul de susţinere postat pe pagina de Facebook a celor de la Piroş Security.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările