Simona Halep dezvăluie secretul care i-a schimbat atitudinea pe teren. Ce face ea de doi ani încoace, cu rezultate excelente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells, după o victorie muncită cu Katerina Kozlova,

„Cred că a jucat foarte bine, iar când eu mă aflam la cârma jocului, ea a jucat fără teamă, iar eu simţeam că joacă mai bine. A fost dificil pentru mine să închid seturile, dar chiar sunt mândră că am făcut-o, a fost şi un pic cam frig, deci condiţiile n-au fost foarte uşoare azi. Cred că a fost un tenis de nivel bun pentru amândouă, am jucat OK”, a spus Simona Halep la conferinţa de presă de după meci. 

Ea a dezvăluit apoi ce crede ea că face diferenţa în tenisul actual  „Cred că acum în tenis cea mai importantă parte este cea mentală. Aşa că am lucrat câţiva ani, cred că sunt de-acum doi ani de când lucrez cu un psiholog şi încă o mai fac. Nu este uşor să rămâi concentrat în fiecare zi, să dai maximum din tine, dar am învăţat aceste lucruri, încă mai lucrez la ele şi vreau să le îmbunătăţesc tot mai mult”, a spus Simona.

„Dacă te înţelegi pe tine însăţi, dacă te accepţi pe tine aşa cum eşti, cu bune şi cu rele, poţi să devii mai bun. Am făcut asta şi de aceea sunt mult mai bine acum”, le-a explicat ea jurnaliştilor.

În optimile de finală, Simona Halep o va întâlni pe cehoaica Marketa Vondrousova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite