Simona Halep a dezamăgit o fostă mare campioană, care pariase pe ea la Roland Garros

Simona Halep a dezamăgit o fostă mare campioană, care pariase pe ea la Roland Garros

Simona Halep

Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, unde  a pierdut la americanca Amanda Anisimova.

Ştiri pe aceeaşi temă

Martina Navratilova, câştigătoare a 18 turnee de Mare Şlem, o vedea favorită pe româncă la începutul turneului şi s-a declarat dezamăgită de parcursul acesteia.

”Ashleigh Barty a profitat de haosul din tenisul feminin, unde cele mai bune jucătoare nu au ajuns la linia de final. A fost un turneu unic, atât de rar, cu jucătoare de top eliminate în primele tururi, precum Simona Halep, care nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor şi nu a reuşit să gestioneze presiunea de a-şi apăra titlul”, a spus Navratilova conform tennisworldusa.org.


Navratilova mergea pe mâna Simonei Halep la începutul competiţiei, spunând: ”Trebuie să o aleg pe Simona Halep ca favorită. Este deţinătoarea trofeului şi probabil este încrezătoare, a obţinut rezultate bune şi este sănătoasă. Cu combinaţia ei de apărare şi atac, este capabilă să joace un tenis mai bun decât oricine pe această suprafaţă”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: