Simona Halep a adus un nou membru în echipă, după despărţirea de Daniel Dobre: „Bun-venit la casa de nebuni!“

Simona Halep a adus un nou membru în echipă, după despărţirea de Daniel Dobre: „Bun-venit la casa de nebuni!“

Simona Halep a adăugat un nou membru în echipa sa, după despărţirea de Daniel Dobre. Artemon Apostu Efremov, în vârstă de 40 de ani, fostul antrenor al Irinei Begu, va lucra împreună cu Darren Cahill.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep va avea în echipă doi antrenori în sezonul 2020, Artemon Apostu Efremov urmând să fie „co-antrenor“, alături de australianul Darren Cahill.

„Bun-venit la casa de nebuni, Arti! Mă bucur să te am în echipă“, a scris Simona Halep pe contul oficial de Facebook. Campioana de la Wimbledon anunţase despărţirea de Daniel Dobre, antrenorul care i-a fost alături în 2019, la finalul lunii noiembrie.

Artemon Apostu Efremov a făcut parte, alături de Adrian Cruciat, din cuplul de antrenori care a lucrat cu Irina Begu în ultimii cinci ani, cele două părţi întrerupând colaborarea în septembrie anul acesta. În aceeaşi formulă, Efremov a mai lucrat şi cu Raluca Olaru.

În martie 2019, Artemon Apostu-Efremov a început o colaborare de scurtă durată cu Mihaela Buzărnescu, a doua rachetă a României la vremea respectivă.

Darren Cahill i-a urat şi el bun-venit lui Artemon Apostu Efremov, într-o postare pe Instagram. "Îi urez bun venit lui Artemon Apostu-Efremov în Team Simo în calitate de co-antrenor. Abia aştept un extraordinar an 2020 lucrând cu voi", a scris australianul în vârstă de 54 de ani.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: