Se joacă sferturile Mondialului: Tot ce trebuie să ştii despre Uruguay – Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cele opt echipe rămase în competiţie, şase provin din Europa. Ultima dată când o naţională sud-americană, Brazilia, a cucerit trofeul pe pământ european a fost acum 60 de ani.

*Eroul Uruguay-ului, Edinson Cavani – a marcat trei goluri la CM 2018 – a ieşit accidentat în meciul cu Portugalia din optimi şi, chiar dacă s-a speculat că poate lipsi şase săptămâni, accidentarea s-a dovedit a fi mai puţin gravă. Chiar şi aşa însă, vârful de 31 de ani nu s-a antrenat normal în ultimele zile şi, cel mai probabil, va începe pe bancă meciul cu Franţa.

*Un duel decisiv va fi cel dintre Godin şi Mbappe, adică un fundaş experimentat de 32 de ani şi un puşti de 19 ani, cel mai tânăr marcator al unei „duble“ în fazele eliminatorii ale unui Mondial de la Pele încoace.

*Griezmann va încerca să marcheze împotriva Uruguay-ului, o naţională pe care o admiră datorită colegilor săi uruguayeni de la Atletico Madrid, Diego Godin şi Jose Gimenez. După ce „celeştii“ s-au calificat pentru CM 2018, Griezmann i-a aşteptat pe cei doi la aeroportul de la Madrid, purtând un tricou al naţionalei Uruguay-ului. În plus, Godin e chiar naşul fiicei lui Griezmann.

CM 2018

Sferturi

Vineri

Uruguay – Franţa 17.00

Brazilia – Belgia 21.00

Sâmbătă

Anglia – Suedia 17.00

Rusia – Croaţia 21.00

Semifinale

Marţi

Uruguay – Franţa / Brazilia – Belgia 21.00

Miercuri

Rusia – Croaţia / Anglia – Suedia 21.00

Sâmbătă

Finala mică 17.00

Duminică

Finala 21.00

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite