Se încinge atmosfera la Arena Naţională: 20.000 de cai putere iau cu asalt Capitala în weekend

Se încinge atmosfera la Arena Naţională: 20.000 de cai putere iau cu asalt Capitala în weekend

Aproape 50 de piloţi din întreaga ţară vor concura în weekend, la Arena Naţională din Capitală, în a doua etapă din Campionatul Naţional de Drift. Dacă anul trecut, peste 15.000 de spectatori au asistat la runda din jurul stadionului, de data aceasta, fanii nu vor avea acces la bătălia celor 20.000 de cai putere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Runda este programată pentru sâmbătă şi duminică, în cea de-a doua zi, urmând să aibă loc atât calificările, cât şi battle-urile. Din cauza măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirusului, accesul spectatorilor este restricţionat, însă fanii vor putea urmări online competiţia.

„Ne dorim să fim alături de fanii driftului şi la această etapă, iar aceştia vor putea urmări în direct, în mod gratuit, battle-urile rundei. Ştim că anul trecut, toată zona din jurul stadionului era plină, însă măsurile sunt necesare în această perioadă dificilă”, a declarat Denis Manea, preşedintele Comisiei Naţionale de Drift.

De la start nu va lipsi câştigătorul primei etape, Radu Moise, dar şi campionul naţional en-titre Răzvan Frăţianu. Cel mai tânăr participant va fi un braşovean în vârstă de numai 13 ani, Gabi Imre jr, cel care în etapa inaugurală de la Prejmer, a reuşit un podium la Clasa Semi Pro.

Organizat sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv de RoDrift, Campionatul Naţional de Drift a ajuns la al cincilea sezon de când a fost recunoscut oficial ca disciplină sportivă. Anul trecut, peste 60.000 de persoane au asistat la cele 5 etape, toate transmise şi în direct de televiziunea Pro X.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: