Samuel Eto'o stă mai bine la salariu decât Ronaldo şi Messi!

Samuel Eto'o stă mai bine la salariu decât Ronaldo şi Messi!

Samuel Eto’o

Cotidianul spaniol "Marca" a publicat un top al fotbaliştilor lumii după salariile pe care aceştia le primesc. Primul loc nu este ocupat nici de Lionel Messi, nici de Cristiano Ronaldo, ci de Samuel Eto'o!

Ştiri pe aceeaşi temă

Jucătorul lui Anzhi câştigă circa 20 de milioane de euro pe sezon, el fiind urmat în ierarhia apărută în publicaţia iberică de suedezul Zlatan Ibrahimovic (PSG), cu 14,5 milioane, şi de englezul Wayne Rooney (Manchester United), cu 13,8 milioane.

Un salt important l-a făcut Didier Drogba, care, în urma transferului de la Chelsea la Shanghai, îi va intra în cont, numai din salariu, frumoasa sumă de 12 milioane de euro.

Dintre argentinieni nu Lionel Messi, starul Barcelonei, este cel mai bine remunerat, ci Fernando Torres. Jucătorul lui Chelsea are un salariu de 10,8 milioane de euro, cu 300.000 mai mare decât al colegului său de la naţională.

Cei doi îl depăşesc şi pe Cristiano Ronaldo (Real Madrid), care câştigă 10 milioane într-un campionat.

În Top 10 se mai află Toure (Manchester City) - 13 milioane, Aguero (Manchester City) - 12,5 şi Conca (Guangzhou) - 10,6. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările