S-a desluşit misterul accidentării Simonei Halep. Motivul e incredibil de-a dreptul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (24 de ani, 3 WTA), favorită 1 a turneului WTA de la Dubai, a pierdut, miercuri, în două seturi, meciul cu Ana Ivanovici (28 de ani, 17 WTA), din Serbia, în optimile de finală. Românca a dezvăluit de ce a tot avut probleme cu tendonul în acest început de an.

Practic, Halep a adăugat că a renunţat definitiv la bandajele la glezne pe care le-a purtat în ultimii doi ani. “Am jucat cam doi ani cu bandaje la gleznă şi din cauza asta am avut probleme la tendon, pentru că mă presau. Din ianuarie am renunţat la ele, deşi mi-a fost teamă pentru că puteam face entorsă foarte uşor. Dar nu s-a întâmplat şi nu o să le mai pun. O să joc fără şi sper să nu mai am probleme de genul ăsta”, a afirmat românca. Situaţia pare incredibilă într-un sport atât de profesionist, mai ales că Simona plăteşte un staff destul de numeros.

Pe de altă parte, managerul Simonei, Virginia Ruzici, susţine că antrenorul Darren Cahill doreşte ca Simona Halep să joace mai ofensiv la fileu, dar pentru a-şi însuşi acest stil de joc este nevoie de puţin timp. “Darren este considerat unul dintre cei mai buni antrenori din lume şi încearcă să o împingă pe Simona spre un tenis mai ofensiv, pentru că ea este capabilă să evolueze foarte bine. Numai că atunci când este sub presiune sau simte o nervozitate, ea intră în ritmul ei obişnuit, acela de a juca agresiv din spatele terenului. Dar ea este capabilă să facă scurte, să vină la fileu. Este nevoie doar de puţin timp pentru a consolida aceste tactici ale lui Darren”, a precizat managerul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite