S-a declanşat vânătoarea de şpăgari din Federaţie! Jean Vlădoiu, bănuit că a cumpărat la suprapreţ steguleţele tricolore împărţite fanilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Dacă se dovedeşte că s-a plătit 5 lei pe un steag ce costa de 10 ori mai puţin, atunci avem o problemă", a spus un personaj din Federaţie.

Între actuala „guvernare” de la FRF şi opoziţia formată din „Generaţia de Aur” relaţiile sunt departe de a fi cordiale. Hagi şi Prodan au intrat în conflict deschis cu Burleanu şi ai săi, iar Belodedici şi Vlădoiu au fost mutaţi din birourile lor în unele mai mici, aflate într-o clădire anexă a Federaţiei. Mai precis, cei doi „funcţionează” pe spaţiul cafenelei deschise în octombrie 2013 pentru suporterii echipei naţionale, proiect îngropat în câteva luni.
„De aici, următorul pas e acasă, eu am bagajele făcute, am două genţi de strâns şi într-o oră sunt la Piteşti”, spune Vlădoiu. „Deocamdată, n-am vorbit cu nimeni din actuala conducere. Ni s-a transmis doar să ne mutăm biroul şi am fost trimis la Focşani, împreună cu Belodedici, la un turneu de fotbal feminin. Suntem ca <cireşarii>, mergem peste tot pentru copii şi juniori”, mai spune Jean.

Vlădoiu: „Am făcut doar munca de jos”

Oamenii de la Federaţie au pus sub lupă activitatea fiecărui departament, căutând motive să se dispenseze de oamenii care le stau „în coastă”. Cum nici Jean Vlădoiu nu e pe lista de favoriţi, oamenii lui Burleanu au verificat modul în care s-au cheltuit banii în departamentul condus de fostul atacant, iar în „anchetă” au intrat şi stegurile distribuite suporterilor gratuit la meciurile cu Grecia, Turcia sau Ungaria. „Dacă pentru un steguleţ s-a plătit suma de 5 lei şi el costă în realitate de 10 ori mai puţin, atunci, da, avem o problemă”, a afirmat consilierul lui Răzvan Burleanu, jurnalistul Andrei Vochin, în contextul conflictului dintre FRF şi Generaţia de Aur.

Jean Vlădoiu se spală pe mâini în afacerea cu steguleţe: „Eu doar le-am aşezat pe scaune, am făcut munca de jos. Nu m-am ocupat nici de comandă, nici de plata lor, cred că oamenii n-au fost informaţi corect. Nu stau eu să mă cert acum, sunt sătul de scandaluri!”.

De altfel, fostul atacant a fost reconfirmat în funcţie de Răzvan Burleanu, semn că „ancheta” s-a mutat spre alţi slujbaşi. Preşedintele FRF a dezvăluit că s-a declanşat un război cu şpăgarii din Federaţie: „Belodedici şi Vlădoiu vor rămâne pe poziţiile lor. Oamenii despre care am avut informaţii că ar fi primit bani sau diverse atenţii ori au fost daţi afară, ori vor fi demişi cât de curând!”.

1200 de euro e salariul lui Jean Vlădoiu la FRF, fiind responsabil pentru relaţia cu suporterii

Jean Vlădoiu şi Daniel Prodan au fost mutaţi din birourile lor. Primul a acceptat, Prodan a intrat în conflict cu actuala conducere a Federaţiei.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite