Ruxandra Dragomir a descoperit două speranţe ale tenisului românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ruxandra Dragomir (centru) FOTO Damian Horaţiu Sultănoiu
Ruxandra Dragomir (centru) FOTO Damian Horaţiu Sultănoiu

În calitate de fostă jucătoare şi fost preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir mizează pe doi copii drept speranţe în domeniu.

Vorbim despre cazul fraţilor Thimeea (9 ani) şi Vlad Petre (12 ani), care în ultimii ani s-au dedicat total acestui sport. Cum visul lor este să ajungă la fel de valoroşi precum Simona Halep, Horia Tecău sau Ruxandra Dragomir, amândoi au dăruit pasiune, timp şi energie tenisului. „Sunt bucuroasă de fiecare dată cănd descopăr copii dornici să facă performanţă în tenis. Pe lângă talent şi muncă, este extrem de important ca cei mici să iubească acest sport şi să vină cu drag la antrenamente. 

Thimeea şi Vlad au şanse mari să ajungă jucători profesionişti de tenis pentru că se bucură de sprijinul părinţilor lor, care le oferă toate condiţiile necesare pentru marea performanţă“, a declarat Ruxandra Dragomir pentru iClara.ro.
În prezent, aceasta o pregăteşte în tenis pe fetiţa ei, Diana (8 ani) şi se ocupă de o grupă de copii de la grădiniţa sa, Happy Face. 

BASCHET Steaua EximBank a fost susţinută în Cupa României de speranţe ale tenisului românesc

Ruxandra Dragomir, implicată într-o campanie împotriva unuia dintre cele mai întâlnite tipuri de cancer

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite