Ronaldinho, lângă Olăroiu: unul dintre magicienii fotbalului a semnat cu o echipă unde a jucat şi Ionuţ Rada

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldinho
Ronaldinho

Ajuns la 35 de ani, mijlocaşul brazilian a rămas, recent, liber de contract, după ce Fluminense a încheiat socotelile cu el, după doar 9 partide, invocând prestaţiile slabe ale jucătorului. Arabii au profitat repede de această situaţie.

Al-Nasr Dubai, ocupanta locului 2 în campionatul din Emirate, a bătut palma cu Ronaldinho, jucător care, de-a lungul anilor, a fost curtat, în mod repetat, de formaţiile din zona Golfului Persic.

Potrivit site-ului footballitarin.com, Al-Nassr l-a transferat pe jucătorul brazilian pentru a-şi îmbunătăţi şansele la câştigarea titlului, dar şi în vederea participării în Liga Campionilor Asiei, campania urmând să înceapă în februarie 2016. La Al-Nasr a jucat, la un moment dat, şi Ionuţ Rada, echipa fiind pregătită, în trecut, şi de Mircea Rednic. Ronaldinho nu e primul mare star care ajunge la această grupare. Luca Toni şi Mark Bresciano au evoluat şi ei pentru Al-Nasr.

Ronaldinho se va bate la titlu, în acest sezon, cu Al-Ahli Dubai, echipă pregătită de Cosmin Olăroiu, care tocmai a ajuns în finala Ligii Campionilor Asiei.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite