Rivaldo, plecăciune în faţa lui Maradona: Ce l-a şocat după dispariţia lui Diego

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maradona, un nemuritor având în vedere amintirile pe care ni le-a lăsat drept moştenire
Maradona, un nemuritor având în vedere amintirile pe care ni le-a lăsat drept moştenire

Ne putem da seama, încă o dată, cât de mare a fost Diego Armando Maradona, când citim ce a avut de spus despre el brazilianul Rivaldo, el însuşi un „magician“ pe terenul de fotbal.

Rivaldo l-a omagiat pe Maradona, spunând că dispariţia lui va fi simţită mult timp de acum încolo. Ambasadorul Betfair a vorbit nu numai despre fotbalistul Maradona, ci şi despre omul Maradona, despre care spune că „a avut o inimă mare“.

„Moartea lui Diego Maradona este o mare pierdere pentru lume. Am amintiri grozave cu el şi am fost un mare fan al fotbalului şi stilului său. Când eram copil îi admiram stilul de joc – o abilitate incredibilă cu mingea la picior, stângaci ca mine – aşa că a fost o referinţă grozavă şi o inspiraţie pentru mine în carieră“, şi-a început discursul fostul internaţional brazilian, campion mondial, în 2002.

„Sigur că aflarea veştii că a murit a fost un şoc, fiindcă nu a fost doar un jucător fantastic. Am avut ocazia să-l cunosc personal, un lucru care, cu siguranţă, este printre momentele cele mai importante ale vieţii mele sportive. A fost foarte iubitor şi afectuos cu mine şi mereu a vorbit frumos despre mine cu presa. A fost un privilegiu să-l urmăresc jucând şi apoi să vorbesc cu el şi chiar să dezvoltăm o relaţie bună“, a continuat Rivaldo.

„Datorită tuturor acestor lucruri, miercuri a fost o zi tristă pentru mine şi pentru tot restul lumii fotbalului. Chiar am căutat pe telefon ultimul său mesaj vocal pentru mine şi este şocant să te gândeşti că persoana pe care o asculţi nu mai este printre noi. A avut o inimă mare şi a iubit toţi marii fotbalişti din lume. Îmi amintesc cum se purta cu Pele sau Edmundo – indiferent că erau rivali din cauza acestei tradiţii între Brazilia şi Argentina. Pierderea sa va fi simţită“, a spus fostul mare jucător, acum în vârstă de 48 de ani.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite