Revoltător: De ce a fost acuzată Yulia Putintseva, pusă în carantină într-o cameră cu şoareci VIDEO

Revoltător: De ce a fost acuzată Yulia Putintseva, pusă în carantină într-o cameră cu şoareci VIDEO

Yulia Putintseva a bătut drumul până în Australia ca să stea într-o cameră cu şoareci

Organizatorii Australian Open au criticat jucătorii care atacă izolarea totală prin postări vehemente sau interviuri acordate pentru presa internaţională, însă, uneori, lasă impresia că încearcă să bage mizeria sub preş, în loc să ia măsuri împotriva unor probleme grave.

Cel mai bun exemplu e ce se întâmplă cu Yulia Putintseva (28 WTA). Aceasta a fost pusă într-o izolare totală, într-o cameră cu şoareci! 
 
Când a reclamat acest lucru, punând un filmuleţ pe Twitter, a fost mutată într-o altă cameră. Doar că, din păcate, şi aici sunt şoareci, după cum a arătat sportiva din Kazahstan, într-o altă filmare! 
Iar răspunsul oferit de Lisa Neville, responsabilă cu Situaţii de Urgenţă, în faţa acestei probleme, a fost unul halucinant: „Nu putem trimite oameni care să facă, zilnic, curăţenie în camerele celor aflaţi în carantină. Ei trebuie să fac acest lucru, dacă vor. Şi i-aş încuraja pe jucători să nu intră în contact cu şoarecii. Am impresia că îi hrănesc“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările