Rednic ar putea semna cu Pandurii: „Dau un răspuns până joi seară!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Pandurii Târgu-Jiu i-a făcut o ofertă antrenorului Mircea Rednic de a prelua condcuerea tehnică a echipei care a fost pregătită până de curând de Edward Iordănescu.

Rednic a declarat, la Digi Sport, că îi va da un răspuns preşedintelui clubului Panduri, Narcis Răducan, până joi seară. Rednic a antrenat sezonul trecut formaţia Dinamo şi nu şi-a prelungit contractul cu gruparea "alb-roşie", în urma unor neînţelegeri cu acţionarul Ionuţ Negoiţă.

Preşedintele clubului Pandurii Târgu-Jiu, Narcis Răducan, a declarat că mai are un an de contract cu gruparea gorjeană şi că speră să îşi pună amprenta în continuarea mandatului său.

"Mă încăpăţânez să cred că Pandurii Târgu-Jiu are viitor şi, în ciuda dificultăţilor, aştept cu nerăbdare dubla din Europa League şi sper ca aceasta sa fie starea de spirit generală în acest sezon. Mai am un an de contract cu Pandurii şi sper să-mi pun amprenta aici în continuarea mandatului meu", a spus Răducan, conform site-ului oficial al clubului din Târgu-Jiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite