Real s-a înțeles cu Kolarov, însă Di Maria poate fi primul transfer pentru Mourinho

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi dintre jucătorii pe care antrenorul Jose Mourinho i-a cerut conducerii clubului madrilen sunt pe punctul de ajunge în capitala spaniolă.

Primele transferuri pe care clubul de fotbal Real Madrid le va realiza odată cu venirea noului antrenor Jose Mourinho încep să se definitiveze.

"Marca" anunță azi că jucătorul sârb Aleksandar Kolarov (Lazio Roma) a ajuns la o înțelegere cu gruparea madrilenă. El a refuzat ofertele venite din partea cluburilor Manchester United și Inter Milano și este dispus să o părăsească pe Lazio.

Vezi pe adevarul.es cât va costa fotbalistul argentinian

Operațiunea a fost intermediată de impresarul italian Ernesto Bronzetti, care a mai realizat și alte transferuri pentru Real. Bronzetti l-a convis de Kolarov să vină la Madrid, iar acum va negocia cu Lazio termenii de transfer al jucătorului.

Totuși, Kolarov nu va fi primul jucător transferat de Real în epoca Mourinho. "As" menționează că Real a urgentat transferul argentinianului Angel di Maria (Benfica Lisabona).

Clubul madrilen se teme că prețul fotbalistului va urca după Campionatul Mondial din Africa de Sud cu 10-15 milioane de euro. De aceea a intensificat negocierile și di Maria ar putea fi primul fotbalist transferat în acest sezon. "Sosirea lui este iminentă", informează "As".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite