VIDEO Fără Raul Rusescu, FC Sevilla a fost demolată de Real Madrid. Cristiano Ronaldo a reuşit un hat-trick de senzaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldo a fost eroul meciului cu Sevilla FOTO Reuters
Ronaldo a fost eroul meciului cu Sevilla FOTO Reuters

Real Madrid a făcut repede uitat eşecul cu Barcelona din etapa trecută din La Liga şi a făcut instrucţie pe teren propriu cu FC Sevilla, echipa românului Raul Rusescu, pe care a învins cu un neverosimil 7-3.

Fără aportul lui Raul Rusescu, care nu a fost nici măcar cooptat în lot pentru meciul cu galacticii, Seviila a fost carne de tun pe "Bernabeu". Madrilenii au jucat cu garda jos, lăsând impresia că pot marca la orice acţiune ofensivă.

Evoluţia încăntătoare a Realului a fost a fost aplaudată la scenă deschisă de zecile de mii de suporteri madrileni, care s-au bucurat deopotrivă pentru primele goluri marcate de Gareth Bale pe "Bernabeu". Astfel, galezul cu două reuşite, Benzema deopotrivă cu două goluri şi Cristiano Ronaldo cu o "triplă" au adus o victorie concludentă pentru oamenii lui Carlo Ancelotti.

Golul serii a fost reuşit, însă, de oaspeţi prin croatul Rakitici, care a tras din colţul careului de 16 metri advers direct în vinclul porţii lui Diego Lopez. Acelaşi Rakitici a ratat în minutul 74 o lovitură de pedeapsă, ratând şansa de a face şi el hat-trickul.

Evoluţia excelentă din meciul cu Sevilla a fost un bun prilej pentru Ronaldo să-i ofere un răspund pe măsură preşedinteluo FIFA, Sepp Blatter, care a declarat în această săptămână că el este fanul lui Messi, nu al portughezului.

În urma aceste victorii, Realul rămâne pe trei în clasamentul din Primera Division, la şase lungimi în spatele liderului Barcelona. Pe doi este Atletico Madrid, cu un meci mai puţin disputat.

VIDEO Real Madrid-FC Sevilla

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite