Răzvan Stan, pregătit să facă show în etapa de drift de la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul Jazz Drift Team, Răzvan Stan, se numără printre cei 43 de piloţi care vor lua startul în acest week-end la cea de-a patra etapă din Campionatul Naţional de Drift, la Constanţa.

La bordul unui Nissan 350z, asemănător cu cel din celebrul film Tokyo Drift, care dezvoltă peste 500 de cai putere, Răzvan susţine că e gata să ofere celor peste 10.000 de spectatori aşteptaţi în parcarea VIVO! Constanţa un spectacol unic. „Runda trecută am avut probleme tehnice, însă datorită mecanicilor am rămas în concurs şi am terminat în Top 16. Acum, îmi doresc să obţin un rezultat mai bun chiar dacă va fi o concurenţă foarte mare odată cu revenirea bulgarilor în campionat”, a spus pilotul ploieştean pentru adevarul.ro

În vârstă de 32 de ani, Stan a intrat în drift în urmă cu trei ani, iar de-a lungul carierei a reuşit un loc 1 la Bucharest Grand Prix I (2015) şi două clasări în Top 4. Una dintre ele a fost obţinută chiar la Constanţa. „M-am simţit de fiecare dată bine aici, sper să fie la fel”, a afirmat acesta.

În total, nu mai puţinde 43 de piloţi din România şi Bulgaria sunt prezenţi la startul celei de-a patra etape organizate de Romanian Drift Community în parteneriat cu Asociaţia Litoral Delta Dunării. De această dată nu va lipsi niciunul dintre foştii campioni naţionali din driftul românesc.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite