Răzvan Lucescu vrea o trupă de „ucigaşi“: cum a ajuns pe locul 1 în Grecia şi ce meci capital va juca în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La finalul sezonului trecut, Răzvan Lucescu (48 de ani) a încheiat colaborarea cu Xanthi Skoda, formaţie cu care a semnat în septembrie 2014.

La momentul respectiv, decizia românului a surprins, mai ales că fostul selecţioner a plecat de la Xanthi, fără a avea altă ofertă concretă. 

„I-am explicat patronului de acolo de ce nu vreau să mai rămân, pentru că dacă mai stăteam şi al patrulea an, aş fi fost asociat cu o echipă de acel nivel. I-am spus că prefer să ies şi să am o altă experienţă“, a explicat, ulterior, Răzvan Lucescu.

Acum, la câteva luni de la acel moment, se dovedeşte că tehnicianul a luat o decizie inspirată. Numit în august la PAOK Salonic, Lucescu jr n-a avut un start tocmai bun, ratând accederea în grupele Ligii Europa, după o „dublă“ cu suedezii de la Ostersunds. De la acel eşec în manşa secundă însă, la 24 august, echipa lui Răzvan Lucescu n-a mai pierdut niciun meci! Bilanţul: cinci victorii şi două remize în campionat şi în cupă. Graţie acestui parcurs, în weekend, PAOK Salonic a urcat pe locul 1 în Grecia. După şapte etape, elevii românului au un punct peste locul 2 şi patru peste campioana en-titre, Olympiakos.

Pentru Lucescu jr urmează un meci capital, duminică, la Pireu, cu Olympiakos. Un eventual succes contra celei mai bune echipe din Grecia ar fi o altă mare realizare pentru fostul selecţioner.

Ne creăm multe ocazii, dar e nevoie să fim mai agresivi psihologic, să devenim <<ucigaşi>>. Răzvan Lucescu antrenor PAOK   
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite