Răzvan Lucescu şi Adrian Mutu, despre meciul Petrolului Ploieşti, din Europa League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu şi Răzvan Lucescu FOTO Mediafax
Adrian Mutu şi Răzvan Lucescu FOTO Mediafax

Petrolul Ploieşti va întâlni, joi, formaţia albaneză KS Flamurtari, în turul doi preliminar Europa League. Răzva Lucescu şi Adrian Mutu au prefaţat partida care va avea loc pe teren propriu, începând cu ora 19.30.

Răzvan Lucescu (antrenor Petrolul Ploieşti): „A fost o perioadă foarte reuşită în cantonamente, de acum vom avea meciuri oficiale. Începem Europa League, pentru echipă e o competiţie specială, cu senzaţii şi emoţii fantastice. La finalul unei «duble» eşti calificat, mergi mai departe, cresc speranţele. Ştim că vom întâlni un adversar mai slab cotat din punct de vedere al valorii, dar trebuie să tratăm cu maximum de respect, pentru că astfel de jocuri pot fi foarte periculoase. Există mare dorinţă de a trece mai departe şi de a avea un parcurs lung în Europa League“.

VIDEO Conferinţă de presă

Adrian Mutu (atacant Petrolul Ploieşti): „Obiectivul nostru este să mergemcât mai sus, sperăm să arătăm acest lucru începând de joi, printr-o evoluţie foarte bună şi o victorie. Este o «dublă», se va juca aici şi în Albania şi după cele două meciuri să ne calificăm, nu înainte de amândouă“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Un junior de la Petrolul s-a vindecat de o boală grea prin dragostea faţă de echipă

Portretul lui Adrian Mutu, făcut de un fost apropiat: „Nopţi pierdute, femei şi băutură“

Ştiri similare pe dolce-sport.ro:

VIDEO Antrenament Petrolul / Lucescu s-a sfătuit 20 de minute cu Mutu. Ce s-a petrecut apoi

Şedinţă foto la Petrolul. Mutu nu a mai fost în centrul atenţiei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite