Răzbunarea unei „jigodii“: cine e Mihai Rotaru şi de ce i-a dat lui Gigi Becali cea mai cruntă lovitură din ultimii ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

Acum o lună, Gigi Becali l-a călcat în picioare pe omologul său de la CS U Craiova. Nota de plata a venit, duminică, atunci când oltenii au folosit o echipă de rezerve cu Viitorul.

„În România, nu poţi să câştigi campionatul, dacă joci doar pe teren“. „Lecţia“ i-a fost predată, acum mulţi ani, lui Gigi Becali de către Victor Piţurcă, iar fostul selecţioner nu s-a înşelat.

CS U Craiova n-a mai fost implicată pe finalul acestui sezon, în mod direct, în lupta pentru titlu, însă oltenii tocmai au avut o influenţă indirectă în această bătălie. Una care poate fi chiar decisivă. 

Duminică, în meciul jucat la Piteşti, contra Viitorului, craiovenii au aliniat o formulă de echipă cu multe rezerve. Dinspre olteni, s-a promovat ideea că titularii au fost odihniţi pentru returul semifinalei Cupei României cu FC Voluntari care va porni de la 1-0 pentru ilfoveni. Doar că acel meci e programat pentru…17 mai! Adică la zece zile după ce trupa pregătită de Mulţescu a întâlnit Viitorul. Astfel, orice om cu o minimă inteligenţă poate înţelege că nu importanţa returului din cupă a contribuit la strategia oltenilor. În realitate, ce s-a întâmplat, duminică, a fost răzbunarea finanţatorului Mihai Rotaru faţă de Gigi Becali.

Un potop de jigniri la TV

Luna trecută, mai precis în etapa a 5-a din play-off, CS U Craiova a pierdut, la Severin, cu FCSB, scor 0-1. Rezultatul de pe teren a fost însă umbrit de evenimentele de dinainte şi de după partidă. Atunci, în programul de meci editat de fanii oltenilor cu susţinerea conducerii, pe copertă, a apărut un leu care a jupuit o oaie şi şi-a făcut cojoc din blana ei. Pe blană scria Steaua, iar din oaia fără lână a rămas un lup pe care scria FCSB. În interior, un titlu extrem de dur: „Fecesebistul, o specie scârboasă, pe cale de consacrare“. De asemenea, oltenii i-au atacat pe Duckadam şi pe Gigi Becali.

La o zi după acest episod, patronul FCSB s-a dezlănţuit la sport.ro, călcându-l în picioare pe Mihai Rotaru, considerând că acesta a aprobat conţinutul programului de meci. „El prost nu e, dar nu ştie să iasă în viaţa publică. El controlează tot acolo. Nu e prost, doar că e jigodie. Dacă eşti mârţoagă, poţi să te compari vreodată cu armăsarul? Dacă acum face aşa ceva, îţi dai seama câtă minte are? Are caracterul murdar“, a tunat Becali.

Orice ar face, tot dobitoc e (n.r. – Mihai Rotaru). Oamenii ăştia doar aşa ştiu să iasă în faţă. Nu sunt bărbaţi, sunt găini. Gigi Becali la 10 aprilie

Care au fost jucătorii de rezervă titularizaţi de olteni

Nume Vârstă Post Meciuri / Goluri în acest sezon

Andrei Vlad 18 Portar Debutant

Andrei Dumitraş 29 Fundaş 8 / 0

Robert Petre 20 Mijlocaş 5 / 0

Vladimir Screciu 17 Mijlocaş 11 / 0

Filip Jazvici 26 Atacant 6 / 0

Alexandru Popescu 19 Atacant Debutant

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite