Răspunsul lui Daum când a fost întrebat dacă-şi dă demisia în cazul unui eşec în partida de astăzi cu Polonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Christoph Daum
Christoph Daum

Selecţionerul naţionalei României, Christoph Daum, în vârstă de 63 de ani, a declarat, într-o conferinţă de presă, că fotbalul polonez poate fi un exemplu pentru ţara noastră.

"Va fi un meci de a fi sau a nu fi, aşa cum vor fi şi următoarele. Întotdeauna e mai bine să fii decât să nu fii. Am lucrat cu jucători polonezi fantastici şi mulţi dintre ei joacă acum la un nivel foarte înalt. Dar asta se datorează în primul rând dezvoltării fotbalului polonez, care poate fi un exemplu pentru România. Acest lucru nu poate fi făcut peste noapte. Am un respect deosebit pentru Nawalka, un antrenor fantastic de numele căruia se leagă dezvoltarea fotbalului polonez", a spus Daum. Întrebat cum comentează criticile şi faptul că ar trebui să fie demis dacă nu câştigă meciul cu Polonia, germanul a răspuns: "Ok, hai. Asta ce înseamnă? Dacă voi câştiga voi semna un contract pe zece ani, sau ce?".

Căpitanul naţionalei României, Dragoş Grigore, consideră că tricolorii nu îşi mai pot permite să piardă puncte pe teren propriu, după remiza cu Muntenegru: "Ne aşteaptă un meci foarte important. E adevărat că mai sunt multe meciuri până la finalul campaniei, dar cel mai important este cel de mâine. Ne dorim să facem un meci bun şi să ne bucurăm la final. Din poziţia de căpitan încerc să fiu acelaşi, dar în acelaşi timp vreau să dau încredere colegilor. Se simte o oarecare presiune. Nu ne mai putem permite să pierdem puncte acasă, pentru că deja am făcut-o cu Muntenegru. Lewandowski este un jucător foarte important, nu mai trebuie să-i fac eu prezentarea acum, este foarte bun. Noi ne pregătim însă pentru întreaga echipă a Poloniei, nu numai pentru el. Dacă voi face cuplu cu Chiricheş sper să demonstrăm că suntem jucători de valoare".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite