Rapid are antrenor de „B“: Valerii Moraru a negociat cu Grigoraş, dar s-a înţeles cu un tehnician cu un CV modest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valerii Moraru
Valerii Moraru

Formaţia giuleşteană va ataca promovarea cu un om care a făcut istorie la Rapid, ca jucător, însă a trecut doar pe la grupări modeste, ca antrenor.

Rapid a fost refuzată de Petre Grigoraş, după aproape două săptămâni de negocieri, iar la 24 de ore după refuzul lui „Grig“ de a prelua echipa, finanţatorul bucureştenilor a pus în aplicare Planul B.

Valerii Moraru a bătut palma cu Adrian Iencsi, cel care, potrivit Dolce Sport, va fi prezentat luni. Ca jucător, fostul fundaş a evoluat în Giuleşti, între 1997 şi 2004, adunând 190 de meciuri şi 22 de goluri. A câştigat două titluri, două Cupe ale României şi o Supercupă a României, toate cu Rapid.

Iencsi şi-a agăţat ghetele în cui la finalul stagiunii 2011-2012, după care s-a apucat de antrenorat. N-a rupt însă gura târgului, trecând pe la formaţii modeste: CS Corbeanca (2012-2013), CS Popeşti-Leordeni (2013), FC Voluntari (2013-2014). A fost, de asemenea, secundul lui Ioan Andone, în Cipru, la Apollon Limassol (2014).

Ce şi-a propus la Rapid?

Înainte de a fi prezentat oficial, Adrian Iencsi şi-a expus planul pentru promovare în cadrul unei intervenţii pe care a avut-o la Digi Sport.

„I-am propus lui Valerii Moraru planul meu, o echipă cu minimum cinci jucători români, pot fi şi de Liga a 2-a, dar neapărat să fie români. Avem nevoie de jucători de caracter şi cred că putem promova“, a declarat antrenorul de 40 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite