Rădoi, atacat virulent: Marcel Puşcaş, declaraţii acide despre selecţioner după rezultatele din octombrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mirel Rădoi (39 de ani) şi-a început mandatul cu mari speranţe, cu două partide reuşite cu Irlanda de Nord (1-1) şi cu Austria (3-2) în Liga Naţiunilor în luna septembrie, însă ce a urmat a fost un coşmar atât pentru el, cât şi pentru prima reprezentativă.

Mirel Rădoi a făcut furori cu România U21 pe care a adus-o până în semifinalele Euro 2019, dar mandatul său la echipa naţională, deocamdată, i-a adus dureri de cap, în loc de satisfacţii.

Seria dezolantă din această lună, în care tricolorii au pierdut, pe rând, cu Islanda (1-2), Norvegia (0-4) şi Austria (0-1) l-a expus pe Rădoi în faţa criticilor. Iar acesta, când a fost întrebat despre viitorul său la naţională, a oferit o declaraţie misterioasă, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Astăzi, fostul stelist a fost atacat din nou pentru rezultatele din această lună. Într-o intervenţie la Pro X, Marcel Puşcaş, fost fotbalist şi fost candidat la şefia FRF, a spus că Rădoi n-are pregătirea necesară pentru a conduce prima reprezentativă.

Ce a spus Marcel Puşcaş?

*Dacă Isăilă (n.r. - Daniel Isăilă) ar fi avut acelaşi parcurs ca Rădoi la naţionala de tineret ar fi fost adus la prima reprezentativă? Nu! Rădoi a fost peste Isăilă ca fotbalist, dar nu neapărat ca antrenor. Ce anume ai ales ca selecţioner? O imagine! Şi atunci nu te poţi aştepta la alte rezultate cu o imagine...Acestă meserie nu se învaţă pocnind din degete!

*Nu ai BAC, nu ai licenţă PRO, nu ai citit două cărţi! Dacă nu ai BAC-ul luat de la 18 de ani, de când a terminat liceul, până la 37 de ani, înseamnă că nu prea ţi-au trecut cărţi prin mână! Nu spun că ele sunt esenţiale, dar sunt necesare. Ai jucat fotbal, ai învăţat de la alţii... Un «urechist», un lăutar! Că lăutarul asta face. El nu a terminat Conservatorul, dar cântă pe la nunţi şi petreceri şi e aplaudat.

*Când e nevoie să intri în profunzime, în psihologie sau pedagogie şi e nevoie de decizii rapide, te formează şi cărţile! Nu poţi spune că te-a antrenat Olăroiu 7 ani şi aplici ce ai învăţat de la el cu Islanda. Iată că nu ţine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite