Răchită: "Mă bucur că fanii noştri vor vedea două meciuri în plus"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei Petrolul Ploieşti, Valeriu Răchită, a declarat, joi, că îl bucură faptul că suporterii vor vedea două meciuri în plus pe stadionul "Ilie Oană" după ce Comisia de Disciplină a LPF a redus de la şase la patru etape sancţiunea de a evolua cu porţile închise.

"Am făcut această cerere ştiind că avem dreptate. Mă bucur că suporterii Petrolului vor avea încă două meciuri în plus de văzut, pe Ilie Oană, în returul campionatului", a spus Valeriu Răchită într-o conferinţă de presă, conform site-ului oficial al grupării prahovene.

În urma probelor noi şi pe fondul cauzei, Comisia de Disciplină a redus în şedinţa sa de miercuri sancţiunea clubului Petrolul Ploieşti de la şase meciuri fără spectatori şi penalitate de 60.000 de lei la patru etape şi penalitate de 40.000 de lei. Comisia de Disciplină a hotărât, la 2 noiembrie, ca Petrolul Ploieşti să joace şase meciuri fără spectatori şi să piardă partida cu Steaua prin forfait, în urma incidentelor care au avut loc la partida din etapa a XII-a a Ligii I, suspendată la 30 octombrie, la scorul de 0-2. Un suporter al echipei Petrolul a intrat pe teren în minutul 41 al acelei partide, l-a lovit cu pumnul în faţă şi l-a scuipat pe fundaşul stelist George Galamaz.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite