Răchită: "Hagi şi Popescu au fost uluiţi de stadionul «Ilie Oană»!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Old Boys Petrolul Ploieşti şi Generaţia de Aur a României. Foto Alex Călinoiu
Old Boys Petrolul Ploieşti şi Generaţia de Aur a României. Foto Alex Călinoiu

Antrenorul Petrolului Ploieşti, Valeriu Răchită, a vorbit despre inaugurarea stadionului "Ilie Oană" de ieri, la care au participat şi fostele glorii ale naţionalei, Gică Hagi şi Gică Popescu.

"A fost o seară magică pentru ploieşteni, pentru cei care s-au ocupat de stadionul «Ilie Oană», aşteptăm cât mai mulţi spectatori la stadion de acum înainte. Cine a fost aseară la meci nu are cum să uite această experienţă. Stadionul e gata în totalitate, am primit omologarea de la LPF, vom debuta oficial cu Dinamo mâine.

Hagi spunea că şi-ar dori şi el un asemenea stadion la Constanţa, dar din păcate nu are susţinerea autorităţilor, aşa cum am avut eu la Ploieşti. Hagi şi Gică Popescu au fost uluiţi de ceea ce au văzut aseară. Şi calitatea gazonului a fost apreciată, deşi a fost montat acum o lună şi o săptămână. Nu au fost probleme ca pe Naţional Arena. Mi-am folosit experienţa de 25 de ani de fotbal, am jucat pe multe stadioane. Am fost lângă acest stadion de la prima cărămidă până la finalizare.

Dacă Hagi şi Gică Popescu îţi apreciază munca, nu mai contează ce spun detractorii de serviciu", a spus Valeriu Răchită la Radio GSP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite