PSG nu renunţă la visul câştigării Ligii Campionilor! Reacţie războinică a lui  Neymar după eşecul cu City

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neymar

Manchester City a învins, miercuri seara, în deplasare, scor 2-1 (0-1), pe PSG, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, şi a devenit favorită la calificarea în ultimul act al competiţiei.

În ciuda rezultatului negativ, antrenorul formaţiei PSG, Mauricio Pochettino consideră că echipa sa nu şi-a spus încă ultimul cuvânt. „Ne e greu, suntem dezamăgiţi, acum este momentul să rămânem calmi. Suntem încrezători că putem întoarce scorul. Trebuie să credem, să avem încredere, avem talent pentru asta, chiar dacă Manchester City este o echipă mare. Ne doare felul în care primim goluri“, a spus tehnicianul.

Faptul că speranţele pentru obţinerea calificării în finală sunt încă vii în tabăra francezilor a răzbătut şi din postarea publicată de Neymar pe contul personal de Twitter, „Am pierdut bătălia, dar războiul continuă. Eu cred în echipa mea, cred că putem fi mai buni decât am fost. 1% din şansă, 99% din credinţă“, a scris brazilianul pe reţeaua de socializare. 

De partea cealaltă, antrenorul Pep Guardiola a recunoscut că echipa sa nu a făcut un meci strălucit şi şi-a avertizat jucătorii că partida retur nu va fi o simplă formalitate. „Orice se poate întâmpla în manşa a doua. Sperăm să ne putem face jocul în retur. Ştiu că nu este uşor, jucăm împotriva unei echipe care a marcat patru goluri la Barcelona, trei la München. Când începi acest gen de meci, îţi iei repere, eşti atent, ai presiunea finalei. Felicit modul în care echipa s-a adaptat. Nu este niciodată uşor să revii aşa când nu joci bine. Ar fi un vis pentru club să ajungă la finală. Dar întrebarea este dacă vom putea face ceea ce am făcut 65 de minute", a declarat Guardiola, la conferinţa de presă organizată după meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite