Primul antrenor al Simonei Halep nu îşi menajează deloc fosta elevă: "E greu să te menţii lucid într-o mare de bani"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep Getty Images
Simona Halep Getty Images

Într-o declaraţie pentru ziarul Ring, Ioan Stan, primul antrenor al Simonei Halep, susţine că jucătoarea şi-a pierdut capul din cauza averii.

“Am avut o presimţire că Simona va pierde din primul tur la Wimbledon. Chiar am pus un pariu cu un prieten şi uite că l-am cîştigat. Nu am făcut-o cu răutate, ci, pur şi simplu, dupa cum a jucat în ultimul timp, îmi era clar că, dacă va da peste un adversar ambiţios, va ceda, iar pe Cepelova aşa o ştiam. Simona este într-o pasă proastă. Este greu să te menţii lucid într-o mare de bani. Se simte că familia o dirijează, dar nu în directia care trebuie, pentru că nu sunt oameni din domeniu”, a declarat Ioan Stan pentru Ring. 

Ioan Stan a mai spus că desele schimbări de antrenor au contribuit la situaţia de faţă: "Cei din jurul ei trebuie să vadă care este calea corectă pe care trebuie să meargă Simona. Îşi concediază prea uşor antrenorii, ăsta nu-i un semn bun. Hai, schimbi unu, doi, dar nu şase-şapte în trei ani de zile. În momentul în care ajungi unde a ajuns Simona, trebuie să accepţi ce scrie presa atunci când te critică. O înţeleg că-i este greu, pentru că atunci când te duci la vale şi pierzi cum pierde ea, te loveşti de toţi bolovanii". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite