Prestaţia lamentabilă din „dubla“ cu Ungaria şi Olanda face victime: patru tricolori, pe făraş la naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemulţumit de evoluţia naţionalei României din meciurile cu Olanda şi Ungaria, selecţionerul Victor Piţurcă a luat în colimator patru jucători pe care nu vrea să-i mai convoace sub tricolor pentru următoarele meciuri din preliminarii.

Răzvan Raţ (31 de ani), Dorin Goian (32 de ani), Gabi Tamaş (29 de ani) şi Adrian Mutu (34 de ani) sunt cei mai patru fotbalişti pe care Piţurcă nu mai are de gând să-i convoace la următoarele acţiuni ale echipei naţionale din cauza atitudinii lor, informează dolcesport.ro.

Lui Răzvan Raţ i se reproşează evoluţia dezamăgitoare din meciul cu Olanda, flancul stâng al apărării noastre fiind deseori depăşit de puternicii jucători olandezi.

Dorin Goian a fost criticat pentru meciul lamentabil făcut în Ungaria, unde a greşit la ambele goluri marcate de maghiari. În meciul cu Olanda, fundaşul nu a jucat din cauza unei suspendări.

Tamaş şi Mutu nu s-au ridicat nici ei mai presus de ceilalţi doi colegi pe care Piţurcă nu-i mai vrea la naţională. Atacantul lui Ajaccio a marcat un gol la Budapesta, din penalty, dar s-a certat cu antrenorul înainte de meciul cu Olanda, iar selecţionerul nu mai este dispus să-i suporte toanele decarului naţionalei.

Un alt motiv pentru care Piţurcă nu este dispus să-i mai convoace pe cei patru este vârsta înaintată a acestor jucători. Surse apropiate selecţionerului susţin că acesta va miza pentru cele patru meciuri rămase în grupa preliminară doar pe jucători tineri, proaspeţi din punct de vedere fizic şi dornici de afirmare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite