Preşedintele unui club de fotbal a fost arestat pentru deturnare de fonduri

Preşedintele unui club de fotbal a fost arestat pentru deturnare de fonduri

Cellino a ajuns la închisoare FOTO calcionews.it

Legăturile dintre fotbal şi justiţie au devenit din ce strânse prin implicarea oamenilor de fotbal în afaceri nu tocmai curate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nu se întâmplă doar la noi, unde opt personaje din fotbal suntcercetate în Dosarul Transferurilor, în care procurorii cer ani gri de închisoare pentru ei. 

Italia este zguduită acum de un alt scandal uriaş. Preşedintele clubului din Serie A Cagliari, Massimo Cellino, a fost arestat azi, alături de alte două persoane, toţi fiind bănuiţi de poliţie de fals şi deturnare de fonduri, în cazul renovării stadionului Is Arenas, informează agenţia italiană ANSA.

Mauro Contini, primarul districtului Quartu, din suburbia oraşului Cagliari, unde este situat stadionul, şi consilierul pentru lucrări publice Stefani Lilliu au fost reţinuţi împreună cu Cellino.

Renovat în 2012, stadionul Is Arenas nu corespunde în totalitate normelor de securitate pentru a găzdui meciuri din Serie A.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările