Premier League: Manchester United - Chelsea, scor 1-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Shutterstock / Ronaldo a fost din nou omul meciului pentru Manchester United.
Foto: Shutterstock / Ronaldo a fost din nou omul meciului pentru Manchester United.

Deşi Chelsea a dominat partida, a avut o posesie a mingii superioară (65-35%) şi şi-a creat mai multe ocazii de gol (21-6), tabela a înregistrat la finalul partidei un scor de egalitate.


Manchester United a remizat, joi, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu Chelsea, într-un meci devansat din etapa a XXXVII-a a Premier League.

Au marcat: Cristiano Roanldo '62 / Marcos Alonso '60. Cristiano Ronaldo a ajuns la 17 goluri în acest sezon de Premier League, fiind al doilea cel mai bun marcator, la egalitate cu sud-coreeanul Heung-Min Son, de la Tottenham. Lider în clasamentul golgheterilor rămâne însă egipteanul Mohamed Salah, cu 22 de goluri.

Ultimele cinci goluri ale lui Manchester United au fost înscrise de Cristiano Ronaldo. În plus, opt dintre ultimele nouă reuşite ale echipei i-au aparţinut portughezului în vârstă de 37 de ani.

În timpul meciului, fanii lui Manchester United au protestat şi au afişat bannere împotriva patronilor clubului, familia Glazer. Peste 73.000 de spectatori au asistat la acest derby al Angliei.

În urma acestui rezultat, United ocupă locul 6, cu 55 de puncte din 35 de meciuri, după Manchester City - 80 de puncte, Liverpool - 79, Chelsea - 66, Arsenal - 60 şi Tottenham - 58.

Cu excepţia formaţiei Manchester United, celelalte echipe au câte 33 de jocuri disputate. Astfel, United mai are doar trei partide de jucat în acest sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite