Povestea lui Ionuţ Nedelcearu, fotbalistul dorit de Sampdoria. Locuieşte în condiţii modeste, tatăl e pensionat pe caz de boală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionu' Nedelcearu (stânga) are 18 ani şi îşi va susţine BAC-ul în vară FOTO Rpressport.ro
Ionu' Nedelcearu (stânga) are 18 ani şi îşi va susţine BAC-ul în vară FOTO Rpressport.ro

Vedeta dinamoviştilor trăieşte alături de familie într-o casă simplă din Dobroeşti, o localitate aflată la 8 kilometri de Bucureşti.

Fundaşul „câinilor” poate face saltul la Sampdoria, dar până să ajungă la italieni se zbate să depăşească greutăţiile vieţii, mai ales cele financiare.
Ionuţ Nedelcearu are 18 ani şi în curând poate semna cu formaţia de pe pe locul cinci în Serie A, pentru început urmând a fi testat la „satelit”. Mutarea ar fi un plus al carierei, dar şi al salariului. Dacă la Dinamo câştigă 1.000 de euro pe lună, în Italia ar urma să primească peste 10.000 de euro în acelaşi interval. Banii l-ar ajuta să-şi îndeplinească toate visele, mai ales acela de a cumpăra o casă pentru familia sa.

Casa lui Nedelcearu din Dobroeşti FOTO Click.ro

nedelcearu foto click.ro

Acum, el stă într-o locuinţă din Dobroeşti, dar construcţia e una fără dotări moderne, etaj sau curte impunătoare, aşa cum mulţi ar crede că posedă un titular la Dinamo. Ajuns la vârsta majoratului, Ionuţ este sprijinul familiei, mai ales că mama sa are un salariu mic ca profesoară, sora sa studiază pentru a deveni poliţist, iar tatăl (foto jos) e pensionat pe caz de boală din cauza unor probleme la gât. 

nedelcearu foto click.ro

Părintele său, Marin, a fost junior la roş-albi şi a mai jucat la Victoria, Oţelul, Farul sau Braşov, dar acum la 50 de ani şi bolnav a ajuns să primească doar 350 de lei pe lună. Suma este extrem de mică, mai ales că el avea nevoie de injecţii ce costau 1.500 de lei bucata. Cum timpul său se limitează la activităţi în jurul casei, fotoreporterii „Click!” l-au surprins luni dând zăpada din faţa casei, fostul fotbalist neavând voie să depună efort îndelungat.

Danciu, în locul lui Bobar

Directorul sportiv Cristi Bobar s-a despărţit ieri de dinamovişti după aproape doi ani de colaborare, funcţia sa urmând a fi ocupată de Ionel Dănciulescu, fostul director general şi apoi antrenor interimar al roş-albilor. Mutarea face parte din strategia noul manager al clubului, Daniel Stanciu, cel ce azi va fi prezentat oficial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite