Plecăciune în faţa lui Şumudică: Ce a scris cel mai important ziar de sport din Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul de 49 de ani a plecat cu scandal de la Gaziantep. Chiar dacă stilul său agresiv i-a adus, în cele din urmă, schimbarea din funcţie, rezultatele sale excelente rămân.

Marius Şumudică a fost schimbat de la Gaziantep, la doar cinci zile după ce dusese echipa pe primul loc în Superliga turcă.

Din păcate, românul a „reuşit“ să-şi strice munca, având un comportament agresiv, în încercarea de a forţa conducerea să-i ofere încă de acum prelungirea contractului scadent până în vară. Turcii nu numai că n-au cedat în faţa presiunilor făcute de Şumi, dar chiar i-au arătat uşa, terminându-i angajamentul înainte de termen. 

În ciuda acestui scandal de proporţii, „Fanatik“, cel mai important ziar de sport din Turcia, i-a făcut un portret impresionant lui Şumudică. Articolul, preluat de Eurosport, îl descrie pe tehnicianul român drept „cel mai profesionist antrenor din Turcia“.

Ce a scris „Fanatik“ despre Marius Şumudică?

*Marius Şumudică, un antrenor care atrage atenţia cu bucuriile sale interesante şi cu atitudinea sa războinică, precum şi cu succesele sale, e, de asemenea, văzut drept cel mai profesionist antrenor din Turcia.

*Antrenorul român nu s-a înţeles însă deloc cu arbitrii. Şumudică a primit două cartonaşe roşii în ultimele 17 runde din Turcia şi a fost pedepsit cu cartonaş galben de opt ori. De fiecare dată când i s-a atras atenţia în această direcţie, el a avut aceeaşi explicaţie: arbitrii erau părtinitori faţă de el şi cel mai mic protest al lui era pedepsit.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite