Petrolul s-a "rupt" la mijloc. Contra nu mai are patru fotbalişti importanţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Marinescu are nevoie de o pauză îndelungată
Laurenţiu Marinescu are nevoie de o pauză îndelungată

Cosmin Contra are mari probleme de lot în acest final de sezon, în care Petrolul încearcă să câştige Cupa Românei şi să se claseze pe podiumul Ligii 1.

În primul rând, căpitanul Laurenţiu Marinescu a devenit indisponibil pentru şase luni, după ce s-a accidentat în meciul cu Chjajna. El trebuie să se opereze la ligamentele încrucişate ale genunchiului stâng şi nu va mai juca până spre finalul anului. Apoi, Vlăduţ Morar are o întindere musculară, care face ca el să aibănevoie de de trei săptămâni de pauză. Ovidiu Hoban a luat roşu direct în meciul de la Chiajna şi va lipsi în următoarele două meciuri, plus că e şi accidentat, vând o ureche secţionată în urma unei lovituriprimite de la africanul Bambara. Al patrulea absent din linia mediană a Petrolului este francezul Florence Sauvadet, care lipseşte de ceva timp din cauza unei rupturi şi care încă n-a revenit din Franţa, unde a fost la tratament.

Petrolul joacă sâmbătă, de la ora 19.00, derbyul pentru Liga Europa, cu Astra Giurgiu, după care mai are un meci îăn deplasare cu U Cluj şi apoi în ultima etapă joacă, acasă, cu Gaz Metan Mediaş.

"Lupii" au câştigat manşa tur din semifinalele Cupei României, 3-0 la Galaţi, cu Oţelul, şi joacă returul marţi, 21 mai, la Ploieşti.

Cosmin Contra nu-l vrea pe Mutu la echipă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite