Per Johansson, şocat: „Paula a primit un litru de urină în cap, monezi şi brichete! Naziştii au făcut-o animal, ţigancă şi orfană!“

Per Johansson, şocat: „Paula a primit un litru de urină în cap, monezi şi brichete! Naziştii au făcut-o animal, ţigancă şi orfană!“

Per Johansson

Suedezul Per Johansson, antrenorul echipei CSM Bucureşti, a rămas şocat de ura cu care a fost primită echipa sa la Budapesta.

Ştiri pe aceeaşi temă

După disputarea meciului, el a postat un mesaj în suedeză, pe facebook, povestind ce a trăit în Capitala Ungariei. "Isteria a fost totală. Am trăit două meciuri între două echipe est europene, două derbyuri care mi-au adus lacrimi de bucurie în ochi, dar am fost descurajat de această lume bolnavă în care trăim, în care ura se dezvoltă pe zi ce trece. În Ungaria nu se mai ascunde cel mai rău fel de xenofobie şi fascismul este acceptat în proporţie de peste 50 la sută. A fost mai mult decât despre sport, despre Ferencvaros - CSm. A fost despre două ţări, Ungaria şi România care se urăsc, o ură care a fost înfricoşător de reală. portarul nostru, Paula, a primit un litru de pişat în cap, zece monezi şi trei brichete, iar 5000 de nazişti ultras i-au strigat: du te acasă animal, ţigan, orfan!", a povestit Johansson pe facebook, postând şi o fotografie în care apare alături de Paula Ungureanu.

Cum a dejucat conducerea CSM-ului planul diabolic al ungurilor de a le intimida pe fetele noastre încă din start


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările