Patru puncte sau Paşte nefericit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţionarii le-au spus elevilor lui Ţălnar că este obligatoriu ca Dinamo să obţină măcar o victorie şi un egal în derby-urile cu CFR şi Steaua. Altfel, salariile se blochează. Dinamoviştii sunt cu sabia deasupra capului înaintea unei „duble“ de foc! Trebuie să le facă pe plac şefilor în următoarele două jocuri, dacă vor să aibă linişte de Sărbători.

A fost nevoie de o singură remiză, ce-i drept pe teren propriu şi cu ultima clasată, pentru ca apele să se învolbureze din nou la Dinamo. Fotbaliştii au fost certaţi rău de şefi, mai ales de Cornel Dinu, iar Cristi Borcea a trecut şi el la ameninţări:

„Nu mai ieşiţi de la Săftica până la finalul campionatului, dacă nu bateţi în meciurile cu CFR şi cu Steaua!". Între timp, Borcea şi-a scăzut din pretenţii.

Preşedintele executiv al roş-albilor a anunţat că s-ar mulţumi şi cu patru puncte din cele două partide contra unor adversare la titlu. Noua misiune nu este chiar imposibilă, dar dificilă, oricum. „Câinii" îşi fac curaj cu gândul că, în tur, au fost „maeştrii" derby-urilor, pierzând doar la Timişoara.

Obiectivul „patru puncte cu CFR Cluj şi Steaua" are şi o miză: încasarea salariilor. Dacă o dau în bară, elevii lui Ţălnar îşi vor petrece Paştele cu buzunarele goale. Borcea este decis să le blocheze jucătorilor salariile, adică să întârzie cu plata ratelor contractuale pe lunile februarie şi martie.

Cu aceeaşi măsură au fost ameninţaţi „câinii" şi înainte de Crăciun, dacă echipa nu termină turul pe podium. Atunci, roş-albii s-au clasat pe 8, dar Borcea tot le-a dat banii înainte de Sărbători. Acum însă, şeful dinamovist e hotărât să taie în carne vie, mai ales că este în continuare furios după cele două puncte risipite cu Ceahlăul.

" Dacă echipa nu iese bine din derby-urile cu CFR şi Steaua, jucătorii nu vor mai primi salariile la timp."
Cristi Borcea
preşedinte executiv Dinamo

Dinamo în derby-uri

Steaua - Dinamo 0-1
Dinamo - Rapid  1-1
Dinamo - CFR  1-0
Timişoara - Dinamo  2-0
Dinamo - Urziceni  2-1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite