Parker a înșelat-o pe Longoria cu soția unui coechipier!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eva și Tony Parker, alături de soții Erin și Brent Barry
Eva și Tony Parker, alături de soții Erin și Brent Barry

Divorțul dintre Eva Longoria, starul din "Neveste disperate" și Tony Parker, baschetbalistul francez al celor de la San Antonio Spurs a survenit după ce Eva a descoperit sute de mesaje text de la soția unuia dintre foștii coechipieri ai lui Tony, potrivit celor de la Extra TV.

Acest adevărat "caz Terry" din baschetul american a dus și la divorțul celuilalt cuplu. Potrivit celor de la Extra TV, amanta lui Tony Parker era Erin, soția lui Brent Barry, fostul jucător al celor de la San Antonio Spurs, în prezent analist TV. Cuplul Erin și Brent Barry a anunțat de asemenea divorțul.

De asemenea surse apropiate soților Parker au declarat că baschetbalistul francez a mai înșelat-o pe Eva Longoria de-a lungul căsniciei, cu o altă femeie cu care ținea legătura prin intermediul rețelei de socializare Facebook.

"Eva vrea ca toată lumea să știe că este devastată de zvonurile privind infidelitatea lui Tony. Și-a iubit soțul și are inima zdrobită după această despărțire", a declarat o bună prietenă a vedetei TV.

"Cu mare tristețe anunț că după șapte ani împreună, eu și Tony vom divorța. Ne iubim în continuare și ne vom ruga pentru fericirea celuilalt", a postat Eva Longoria pe Twitter. Actrița și-a anulat participarea la American Music Awards, care vor avea loc la 21 noiembrie și își va petrece tradiționala sărbătoare americană Thanksgiving alături de prieteni apropiați și de colegii de platou din serialul "Neveste disperate".

Tony Parker nu a dorit să comenteze divorțul în fața jurnaliștilor care l-au intervievat la finalul partidei câștigate azi-noapte de către San Antonio Spurs împotriva celor de la Chicago Bulls. "Am oferit o declarație comună. Restul este viața noastră privată" s-a limitat Parker să spună. Deși a fost cel mai bun jucător al echipei în victoria 103-94 cu Bulls, marcând 21 de puncte și distribuind șapte pase decisive, Parker nu a zâmbit nici măcar o dată de-a lungul partidei. Când a fost scos de pe teren, pe finalul meciului, sala l-a aplaudat în picioare.

Eva Longoria și Tony Parker au fost unul dintre cele mai populare cupluri de vedete. Cei doi nu s-au sfiit niciodată să-și etaleze dragostea în public și au ținut mereu legătura cu fanii lor prin intermediul rețelelor de socializare Twitter sau Facebook, unde postau deseori poze din viața lor privată. Longoria era prezentă în tribune la meciurile lui Parker de fiecare dată când avea pauze de filmare și l-a însoțit pe acesta la Campionatul European de Baschet din Polonia, în 2009

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite