Pancu: "Rapid se va bate la câştigarea campionatului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul formaţiei Rapid, Daniel Pancu, a declarat, la baza Pro Rapid, că nu există o favorită la câştigarea titlului în sezonul viitor dar cu siguranţă echipa sa se va lupta pentru a cuceri acest trofeu.

"Favorită la titlu nu există, nici măcar Barcelona nu poate spune că va câştiga un campionat, dar cu siguranţă, sută la sută, Rapid se va bate la câştigarea campionatului. Candidate la titlu rămân cele obişnuite dar aţi văzut că în fiecare an apar suprize cum a fost cazul celor de la Oţelul Galaţi. La prima vedere spui Steaua, Dinamo, CFR Cluj, Vaslui, Oţelul... Cu toate că Oţelul jucând în Champions League va avea de suferit în campionat", a declarat Pancu.

La antrenamentul din această dimineaţă a participat şi Ovidiu Burcă, care a venit de la FC Timişoara din postura de jucător liber.

Lotul formaţiei Rapid va pleca luni dimineaţa în Austria, unde va efectua primul cantonament, în perioada 20-30 iunie, urmând ca al doilea turneu să aibă loc în Estonia ( 5-9 iulie) şi apoi între 9-15 iulie, în Austria.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite