VIDEO Ceahlăul-Oţelul 2-0. Nemţenii continuă să uimească în Liga 1 şi rămân invincibili acasă. Golubovici a marcat un gol senzaţional din offside

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Golubovici a reuşit un gol de toată frumuseţea în meciul cu Oţelul
Golubovici a reuşit un gol de toată frumuseţea în meciul cu Oţelul

Ceahlăul îşi continuă parcursul formidabil în acest sezon cu Vasile Miriuţă pe banca tehnică, bifând o nouă victorie pe teren propriu, după precedentele succese cu Pandurii şi Corona Braşov. Nemţenii au câştigat şi cu Oţelul, scor 2-0, în etapa a 6-a şi au urcat pe locul secund în clasament.

De la venirea lui Vasile Miriuţă la Piatra Neamţ, Ceahlăul a devenit o formaţie redutabilă. În afară de eşecul cu Steaua din prima etapă, nemţenii nu au mai pierdut vreo partidă în următoarele cinci runde, înregistrând doar victorii la meciurile de acasă.

Ultima victimă a Ceahlăului a fost Oţelul Galaţi, care nu a emis pretenţii sub Pietricica, în faţa jucătorilor lui Miriuţă. Golubovici a marcat cu capul un gol fenomenal în minutul 49, profitând şi de o greşeală de plasament a portarului Boşneag. 12 minute mai târziu, Gheorghiu a marcat şi el un gol frumos, reuşind un şut în vinclu din colţul careului advers.

Graţie acestei victorii, Ceahlăul a urcat pe doi în clasamentul Ligii 1, în timp ce Oţelul a rămas în pluton, la mijlocul clasamentului, pe locul 7.

VIDEO cu rezumatul meciului Ceahlăul-Oţelul.

Ceahlăul: Jovic - Dumitraş, Marc, Cânu, Cazan - Stana, Achim - Constantinescu, Golubovic, Chitoşcă - Jula. Antrenor: Vasile Miriuţă.

Oţelul: Boşneag - Cojoc, Sârghi, Costin, Popescu - Giurgiu, Filip - Marquinhos, Neagu, Iorga - Astafei. Antrenor: Ionuţ Badea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite