„Ora de mişcare“ cu Ruxandra Dragomir şi Robert Dinescu promovează sportul în Parcul Herăstrău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend s-a desfăşurat, în capitală, o nouă ediţie a conceptului sportiv „Ora de Mişcare“, iniţiat de fosta jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir.

Sub coordonarea antrenorului de fitness Robert Dinescu, întâlnirea din Parcul Herăstrău s-a bucurat de prezenţa a tot mai multor femei şi bărbaţi, dar şi a unui public numeros. „Am venit pentru prima oară la «Ora de Mişcare» şi trebuie să recunosc că m-a cucerit ideea, pentru că este un concept special, care promovează atât sportul, dar şi socializarea şi relaţiile de prietenie între femei de toate vârstele. 

Am avut plăcuta ocazie ca la acest evenimet să cunosc doamne trecute de 60 de ani dar care practică în continuare sportul. Ele sunt un adevărat exemplu pentru noi toţi. Mai mult de atât, la finalul fiecărei ediţii de «Ora de Mişcare», participantele pleacă acasă cu premii oferite de AeroSquash Băneasa, Aqua Carpatica, Marocco Spa, Robert Dinescu, Cucina Borghese sau Centrul de cultura Top Kids - After School. Eu am oferit de asemenea premii participantelor, precum ore de couching şi styling“, a declarat Cerasela Rogen.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite